Yüksel: Elin iş tutsun Muhammet Başkan!

7 Haziran seçimlerinden MHP’den milletvekili adayı olan Dr. Ferat Yüksel, Milas’taki sorunlar ve hizmetlerin takipçisi olmayı sürdürüyor. Yüksel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Çamlı Sokak’ta yapılan açıklama...

Yüksel: Elin iş tutsun Muhammet Başkan!

7 Haziran seçimlerinden MHP’den milletvekili adayı olan Dr. Ferat Yüksel, Milas’taki sorunlar ve hizmetlerin takipçisi olmayı sürdürüyor. Yüksel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Çamlı Sokak’ta yapılan açıklama ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özellikle Başkan Tokat’ın kendisine göndermede bulunduğu açıklamada, Çamlı Sokak’ta yapılacak çalışmanın uzun bir süre sonra tamamlanacak olmasına değinerek; “Aynası iştir kişinin lafına bakılmaz. Basın mensuplarını ve meclis üyelerini toplayıp hikâye anlatacağına yapman gereken işi yap” dedi.

Muhammet Tokat’ın eline tırmık alıp poza vermesi üzerine Dr. Ferat Yüksel “6,5 yıldır Milas'ta Belediye Başkanısın. Yan gelip yatıyordun yıllardır. Milas'ımızın güzide yerlerinden biri olan Çamlı Sokağın adını Çamurlu Sokak diye değiştirip tabela hazır deyince düştün yollara. Eserin olan Çamurlu Sokakta basına toplantısı yapıp, eline de tırmık alıp poz vermişsin. 1 ay önce elime küreği alıp yollara düşmemden etkilendin sanırım. Dert etme iyi olanı taklit edip, takip etmek erdemdir. Ama uzun uzadıya anlatmışsın yapacaklarını yine bir sürü mazeret üretmişsin. “ diye konuştu.

“Belediyecilik mazeret üretme yeri değildir”

Bilediye Başkanı Muhammet Tokat’ı eleştiren Yüksel; “Çamlı sokakta çalışmalara hızla başladık, yılsonundan önce biter diyorsun. Ama Aynası iştir kişinin lafına bakılmaz. 2 yıl sürmesinde diğer hızla bitireceğiz dediğim üst yapı çalışmaları gibi olmasın da. Defalarca söyledim belediyecilik mazeret değil hizmet üretme yeridir. Yapacağım diye uzun uzun brifingde anlattıkların bir marifet değil zaten yıllar önce yapman gereken işlerdi. Basın Toplantısında anlattıklarını okuyan sanır ki 3 aylık Belediye başkanısın. Neredeyse 7 yıldır Milas'a Çivi çakmamışsın, toza Çamura mahkûm etmişsin, yıllar önce yapman gerekenleri şimdi yapıyorsun. Tabela dikeceğim demesem bu basın toplantısını yapıp çalışmaları hızlandırır mıydın acaba.?” Şeklinde konuştu.

“Senin yaptığını haftanın 1 gününde yaparım”

Tokat’ın kendisine yaptığı göndermeye de cevap veren Yüksel, şunları ekledi:

“Milas'lıdan kaçıyordun Sayemde halkla buluşmaya başladın. Birde şahsıma yönelik "Polemikten daha önemli işlerimiz var" diyerek göndermede bulunmuşsun. Ben Milas'ı karış karış gezdim, yaklaşık 100 köyü ziyaret ettim. Yaptığın önemli bir iş hizmet göremedim. Senin Yaptığın bu belediyeciliği haftanın bir günü çalışmayla Yaparım ben. Bana laf göndermeyi bırak bir an önce Milas merkezi Afrika sokaklarından daha kötü görünümden bir an önce kurtar. Kaderine terk edilmiş köylerimize hizmet götür. Çamlı Sokak'ı da biran önce bitir Sayın Başkan. Yoksa tabelayı götürür dikerim.” Dedi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.