Yüksel: Boğaziçi kaderine terk edilmiş

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, Milas’a bağlı Boğaziçi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.Mahalle de gördüklerinden dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen MHP Muğla milletvekili adayı Yüksel; “Türkiye’nin...

Yüksel: Boğaziçi kaderine terk edilmiş

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, Milas’a bağlı Boğaziçi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle de gördüklerinden dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen MHP Muğla milletvekili adayı Yüksel; “Türkiye’nin ilk köy festivalinin yapıldığı, turizm merkezi olmaya aday Boğaziçi, bakımsızlık yüzünden çöplüğe dönüşmüş durumda. Özellikle yaz aylarında yabancı konukların da sitelerine taşınmasıyla nüfusu 5 binin üzerine çıkan, deniz-tarih ve doğal güzelliklerinin yanı sıra sınırları içinde Turizm Bakanlığı’nca onaylı Flamingo Kuşlarının uğrak yeri sulak alanın bulunduğu, dahası ülkemizde ilk köy festivalinin düzenlediği Boğaziçi Mahallesi, tam da yaz aylarında başlayan turizm sezonu öncesinde ‘kırmızı’ alarm veriyor. Birikerek dağ gibi olmuş sorunlarla karşılaştım” dedi.

Mahalle Muhtarı İbrahim Köksal’dan sorunlar hakkında bilgi alan Dr. Ferat Yüksel, çevre düzenlemesi yapılmaması ve zamanında toplanmayan evsel atıklar (çöpler) nedeniyle, adı turizm ve balık festivali ile anılan Boğaziçi bir turizm merkezinden çok çöplüğü andıran bir görüntünün hüküm sürdüğünü söyledi.

MHP Muğla Milletvekili Adayı Yüksel, mahalleye tüm hizmetleri götürmekle yükümlü Milas Belediyesi’ne çağrıda bulunarak; “Bu kadar yoğun bir nüfusun yaşadığı, günübirlik teknelerin gelip gittiği, mahalle sakinlerin en önemli geçim kaynağı olan turizmin hareketlendiği şu günlerde mahallenin durumu içler acısı. Çöpler zamanında toplanmıyor, büyüyen otlar yüzünden deniz kıyısı ve köy meydanı, Amerikan kovboy filmlerindeki terk edilmiş kasabayı andırıyor. Bu mu sizlerin belediyecilik anlayışı? Sizin hizmet anlayışınız bu mu? Sizlere 1 yıl önce yaklaşık % 50 oy veren insanlara böyle mi teşekkür ediyorsunuz?” dedi.

MHP Adayı Yüksel; “MHP iktidarında tüm Muğla adil ve eşit zaman diliminde gereken her hizmeti alacak. Yerel yönetimlerin beceriksizliğini, yetersizliğini genel iktidar olarak biz gidereceğiz. AKP’nin cezalandırdığı, CHP’nin ise ‘nasıl olsa bize gelecekler’ anlayışını 7 Haziran’da tersine çevireceğiz. Bu nedenle bizimle yürü Milas, bizimle yürü Muğla, bizimle yürü Türkiye diyoruz” diyerek, tüm Muğla halkından 7 Haziran’daki seçimlerde destek istedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.