Yüksekokula 2.7 milyonluk yatırım

Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksek okuluna 2,7 milyon TL’lik yatırımla yeni atölyeler inşa ediliyor. Bin 200 metre karelik kapalı alana sahip olacak 3 katlı yeni atölyelerin yapılacak sözleşme teslimi ile inşasına başlanacak.6...

Yüksekokula 2.7 milyonluk yatırım

Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksek okuluna 2,7 milyon TL’lik yatırımla yeni atölyeler inşa ediliyor. Bin 200 metre karelik kapalı alana sahip olacak 3 katlı yeni atölyelerin yapılacak sözleşme teslimi ile inşasına başlanacak.

6 ay içinde bitmesi planlanan inşaatın ardından Meslek Yüksek Okulu programlarından Mimari restorasyon, Ahşap Çini, Seramik El sanatları, Makine Atölyeleri, Kuyumculuk ve Takı Tasarım Programları, Taş ve Metal İşlemeciliği, Turizm Otelcilik ve Aşçılık Programları için oluşturulacak atölyelerin yanı sıra, Konferans salonu ve Teşhir salonları bina içinde yer alacak.

Yapılacak olan yeni atölye binası mevcut bina bitişiğinde yer alacak ve iki bina arasında körüklü sistemle bağlantı kurulacak, bina toplamda 2,7 milyona mal olacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2013 yılı yatırım programında yer alacak olan bina inşasının okul mevcut yapısına katkısının yanı sıra öğrenci sayısı bakımından da önümüzdeki yıllarda artış sağlanmasına katkı yapacağı bildirildi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.