Yücelen’nde istihdama büyük rağbet

1996 yılında 'İnsana Saygı' sloganıyla bölgenin ilk özel hastanesi olan Muğla Yücelen Hastanesini kuran Yücelen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy, sağlık yatırımlarına Özel Yücelen Marmaris Hastanesi...

Yücelen’nde istihdama büyük rağbet

1996 yılında 'İnsana Saygı' sloganıyla bölgenin ilk özel hastanesi olan Muğla Yücelen Hastanesini kuran Yücelen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy, sağlık yatırımlarına Özel Yücelen Marmaris Hastanesi ile devam ediyor.

Yaklaşık 150 kişiye istihdam olanağı sağlayacak olan Özel Yücelen Marmaris Hastanesi, bölgeye gelen yabancı turistlere de hizmet verecek. Gürsoy, yaptığı sağlık alanındaki yatırımlarıyla hem bölgenin sağlık sorunlarını çözerken hem de istihdama destek oluyor.

Lüks hasta odaları, iki doğum hane, üç ameliyathane, BT ve MR cihazların bulunduğu radyoloji ünitesi ile tam donanımlı 7000 metrekarelik alana kurulmuş olan hastane yaz aylarında milyonu bulan nüfusuyla Marmaris ve çevresine hizmet verecek.

Çok yakın bir süre içerisinde Beldibi’nde faaliyete girecek olan Özel Yücelen Marmaris Hastanesi için iş görüşmeleri gerçekleştirildi. Bir yıl içerisinde Özel Yücelen Marmaris Hastanesinde işe girmek için Muğla’ya müracaat eden bin 605 kişi iş görüşmesine davet edilerek, personel alımı ile ilgili ilk mülakatların ardından ikinci mülakatlar yapılarak birebir iş görüşmeleri tamamlanmış oldu.

Bu konuda basın açıklaması yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy şunları söyledi:

“ 1996 yılından bu yana sağlık hizmetini yerine getiren Yücelen Grubu çok yakın bir süre içerisinde Marmaris Hastanesini de bünyesine ekleyecek olmanın gururunu yaşıyor.  İşimiz bölgenin istihdam açığına destek olmak. Yaptığımız iş görüşmelerinde sorumlu müdürlerimiz ve bugüne kadar bize başvuru yapan,  kurumumuzda çalışmak isteyen arkadaşlar birbirlerini yakından tanıma imkânı buldu. Seçimlerimizde adil davrandık. Marmaris hastanemize olan iş talebi oldukça yüksek düzeydeydi.  Yücelen Hastanesinin Marmaris’e hayırlı olmasını diliyorum ”

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.