Yücelen’e yeni Genel Cerrah

Teknolojik donanımın yanısıra kadrosunu da her geçen gün daha da güçlendirmeye devam eden Özel Yücelen Hastanesi son olarak Muğla'nın en iyi cerrahları arasında parmakla gösterilen Op.Dr.Çetin Şengöz'ü bünyesine aldı.Op.Dr....

Yücelen’e yeni Genel Cerrah

Teknolojik donanımın yanısıra kadrosunu da her geçen gün daha da güçlendirmeye devam eden Özel Yücelen Hastanesi son olarak Muğla'nın en iyi cerrahları arasında parmakla gösterilen Op.Dr.Çetin Şengöz'ü bünyesine aldı.

Op.Dr. Çetin Şengöz'ün öz geçmişi:

1966 yılında İstanbul'da doğdu. İlk,orta, lise ve üniversite eğitimini İstanbul'da gerçekleştirdi. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden “ Tıp Doktoru ” ünvanı ile mezun olduktan sonra yine aynı yıl İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi alanında uzmanlığını kazandı, 1996 yılından itibaren “ Genel Cerrah ” olarak çalışmaya başladı. 1996-2000 yılları arasında Afyon Devlet Hastanesinde Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı olarak iş hayatına atılan Op.Dr. Çetin Şengöz, 2000 2014 yılları arasında Muğla Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrah Uzmanı olarak hizmet vermiştir. Muğla Devlet Hastanesinde Endoskopi Ünitesinin kurucusu olup, çalıştığı süre içerisinde 50.000'in üzerinde endoskopik uygulama ( gastroskopi, kolonoskopi, ERCP, PEG,PEJ uygulamaları,skleroterapi,polipektomi, stent takma-çıkartma ) gerçekleştirmiştir.

Op.Dr.Çetin ŞENGÖZ'ün üye olduğu dernekler arasında ELCD ( Endoskopik Laproskopik Cerrahi Derneği ), TGD ( Türk Gastroentroloji Birliği ), TCD ( Türk Cerrahi Birliği ) yer almaktadır. Op.Dr. Çetin ŞENGÖZ'ün serifikaları arasında Laparoskopik Cerrahi, İleri Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Gastrik Cerrahi, Laparoskopik Kolon Cerrahisi, Endosografi, Laparoskopik Fıtık Onarımı ve Cerrahi Endoskopi Uygulamaları yer almaktadır.

Op.Dr. Çetin Şengöz ERCP yöntemleri konusunda Muğla ve çevre illere uzun yıllar hizmet vermiştir.

Endoskopi, gastroskopi, kolonoskopi, polipektomi, skleroterapi alanlarında ve ERCP ( Endoskopik Safra kesesi taşlarının tedavisi ) yönteminde başarılı çalışmalara imza atan Op.Dr.Çetin Şengöz, Muğla Özel Yücelen Hastanesinde hasta kabulüne başlamıştır.

Bu haber toplam 801 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.