Yücelen’de sağlık buldu

Fethiye’de yaşayan Muradiye Göktaş ( 74 ) adlı hasta Özel Yücelen Hastanesi Kardiyoloji Polikliniğine yüksek tansiyon ve gittikçe kötüleşen kalp yetmezliği şikayetleri ile başvurdu.Hastayı muayene eden Yard.Doç.Dr. Nuri Köse...

Yücelen’de sağlık buldu

Fethiye’de yaşayan Muradiye Göktaş ( 74 ) adlı hasta Özel Yücelen Hastanesi Kardiyoloji Polikliniğine yüksek tansiyon ve gittikçe kötüleşen kalp yetmezliği şikayetleri ile başvurdu.

Hastayı muayene eden Yard.Doç.Dr. Nuri Köse mevcut tabloya yol açabilecek sebebin böbrek atardamarlarında darlık olabileceğinden şüphelendi. Yapılan görüntüleme testlerinde hastada sağ böbrek atardamarında  ciddi darlık bulguları saptandı. Böbrek Arter Anjiografisinde tespit edilen kritik darlığa anjioplasti ve stent uygulandı.

Uygulamayı gerçekleştiren Yard.Doç.Dr. Nuri Köse “ Hastamızın böbreğindeki darlığın stent yöntemi ile giderilmesi sonucu tansiyonu ve kalp yetmezliği düzeltilmiş oldu. Kalbi zayıf olan hastanın kalbi çok kısa sürede toparlandı, bu uygulamadan son derece büyük fayda gören hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu ediyor olmak bizi mutlu ediyor ” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.