Yücelen’de göz çevresi kırışıklarına son

Muğla Özel Yücelen Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Nihan Tuncel'in yaptığı göz kapağı estetiği ve botox  uygulamasıyla Ö.S adlı vatandaş göz çevresinde oluşan kırışıklıklarından...

Yücelen’de göz çevresi kırışıklarına son

Muğla Özel Yücelen Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Nihan Tuncel'in yaptığı göz kapağı estetiği ve botox  uygulamasıyla Ö.S adlı vatandaş göz çevresinde oluşan kırışıklıklarından kurtuldu.

Muğla'da yaşayan Ö. S. ( 44 ) bilgisayara bağlı aşırı çalışma nedeniyle göz çevresinde oluşan kırışıklıklarından , göz kapaklarındaki sarkma  ve torbalanmadan dolayı şikayetçiydi. Özel Yücelen Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümüne başvurdu. Yapılan muayene sonrası kendisine göz kapağı estetiği ve botox  uygulaması önerilen Ö.S.  bir hafta içerisinde kırışıklıklarına veda etti.

Gerçekleştirilen göz kapağı estetiği hakkında bilgi veren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Nihan Tuncel “ Yüzde yaşlılık belirtileri ve bozulmalarının en erken görüldüğü bölge göz çevresidir. Orta yaşve üzerinde, bazen de genç yaşlarda ortaya çıkan alt ve üst göz kapağı estetiği sorunları, kişiyi olduğundan daha yaşlı, yorgun göstermekte, bakışlardaki canlılık ve dinamizmi azaltmaktadır. Üst gözkapağında oluşan gevşeme, sarkma ve kat oluşumlarının, alt göz kapağında şişkinlik ve torbalanma,deri sarkması ve oluşan derin çizgilerin ortadan kaldırılması için yapılan cerrahi işlemlere göz kapağı estetiği diyoruz.

Göz kapağı estetiği uygulaması, risksiz, rahatlıkla yaptırılabilen, etkileyici sonuçlar ortaya koyan göz çevresi gençleştirme operasyonudur. Bu nedenle göz kapağı operasyonu geçiren kişi, bunu gizleme kaygısı taşımaz. Göz kapağı sorunundan kurtulan hasta, uzun yıllar geçmesine rağmen genç, etkileyici göz çevresine ve bakışlara sahip olmanın rahatlığını hisseder.Üst ve alt göz kapağı estetiği işlemleri genellikle 35-70 yaş arasında rahatlıkla uygulanmaktadır. Göz kapaklarında doğuştan sorun olan çocuklarda 6 yaşına kadar ameliyat yaptırılması gerekmektedir. İşlem lokal veya genel anestezi altında 1-1.5 saat arasında tamamlanır. Operasyon sırasında hasta asla acı duymaz, toplam iyileşme süresi 1 hafta – 10 gün arasında değişmektedir ” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.