Yücelen Hastanesi'nden HABER Gazetesi'ne Ziyaret

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmayan Özel Yücelen Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Rengin Över Çetinkaya, kurumu adına HABER Gazetesi'ni ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.Ziyaret sırasında...

Yücelen Hastanesi'nden HABER Gazetesi'ne Ziyaret

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmayan Özel Yücelen Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Rengin Över Çetinkaya, kurumu adına HABER Gazetesi'ni ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Ziyaret sırasında konuşan Över, gazetelerin, medyanın kamuoyu adına denetim yapan en önemli mekanizmalar olduğunu vurgularken, "Muğla ve bölgesinde olup biten her şeyden basın sayesinde haberdar oluyoruz.

Üniversite yıllarımda haber eşittir hayat ilkesi ile yetiştirildik, meslek hayatımızda 5N( ne, nerede, ne zaman, nasıl, neden ) +1K ( kim ) 'i ise unutmamız mümkün değil, tüm gazeteci arkadaşlarımın günü kutlu olsun, ” dedi.

HABER Gazetesi Yazı İşleri ailesi de ziyaretten duydukları sevinci dile getirirken, HABER Gazetesi'nin yayın hayatına başladığı günden itibaren sürdürdüğü tarafsız, seviyeli ve doğru habercilik ve fikir çizgisini bundan sonra da devam ettireceğini dile getirdiler.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.