Yücelen 18. Yılını kutladı

Muğla’da 1996 yılında kurulan Yücelen Hastanesi kuruluşunun 18’inci yılını düzenlenen bir etkinlikle kutladı.Muğla Merkezin ilk özel hastanesi Yücelen, 18’inci yılını kutladı. Muğla merkezden sonra, Ortaca ve Marmaris...

Yücelen 18. Yılını kutladı

Muğla’da 1996 yılında kurulan Yücelen Hastanesi kuruluşunun 18’inci yılını düzenlenen bir etkinlikle kutladı.

Muğla Merkezin ilk özel hastanesi Yücelen, 18’inci yılını kutladı. Muğla merkezden sonra, Ortaca ve Marmaris ilçelerinde de özel hastane faaliyetleri ağını genişleten Yücelen, 2012-2013 eğitim öğretim yılında da Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni faaliyete geçirdi.

Sağlık sektöründe üç ilçede birden faaliyet gösteren Yücel Hastanelerinin 18’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle hastanede tören düzenlendi. Törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy, 1996 yılında çıktıkları yolda bugün Menteşe, Ortaca ve Marmaris olmak üzere üç ilçede hastane, Ula’da da Özel Yücelen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile hizmet verdiklerini açıkladı. Konuşması esnasında zaman zaman duygulanan ve gözyaşlarına hâkim olamayan Gürsoy, “Bu 18 yıl içinde mutlu ve sevinçli günlerimiz olduğu gibi, üzüntülerimiz, aramızdan ayrılan arkadaşlarımız ve kaybettiklerimiz de oldu. Bu süreçte çalışanlarımızdan aldığımız güç, vatandaşlarımızın bize verdiği destek ile yolumuza devam ediyoruz. Hizmet alanında çıktığımız bu yolda, her zaman için halkımızdan aldığımız güçle hep daha iyisi için uğraşarak, en son teknolojik ekipman ve nitelikli çalışmalarımız ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından hazırlanan 18’inci yıl pastası Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy ve Hastane Başhekimi Sumur Gazezoğlu tarafından kesildi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.