Yönelt Ortaokulundan Muhteşem Mezuniyet

2018-2019 Eğitim- öğretim yılında başarılı bir sezon geçiren Özel Yönelt Koleji Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri LGS yorgunluklarını Nazar Park Garden’de yapılan MEZUNİYET Gecesi’nde attı. Öğrenci velileri, öğrenci ve...

Yönelt Ortaokulundan Muhteşem Mezuniyet

2018-2019 Eğitim- öğretim yılında başarılı bir sezon geçiren Özel Yönelt Koleji Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri LGS yorgunluklarını Nazar Park Garden’de yapılan MEZUNİYET Gecesi’nde attı. Öğrenci velileri, öğrenci ve velilerin özel davetlilerinin katıldığı tören mezuniyet etkinliği ve eğlence olarak iki bölüm halinde sürdü. Öğrencilerin doyasıya eğlendiği gecede, mezuniyetin getirdiği duygusal sahnelerde yaşandı. Mezuniyet töreninin sunucularından Yönelt Koleji Müzik Öğretmeni Şeyda Çakanşimşek Ortaokul öğretmenleri adına yaptığı konuşmada   “Siz değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz. Bu gerçeği ulu önder Atatürk ‘’ Bütün umudum gençliktedir’’ diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaracaksınız. Sizlerin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Sevgili öğrencilerim keplerimizi atmadan önce sizlere birkaç sözüm olacak.

Sevgili öğrencilerim, Aklınla dinle vicdanınla duy ve kalbinle sev. Özgür bir ruh yaşat içinde.

Tek bir doğrun olmasın hayatta. Doğruların çok olsun ama yanlışlarını ve başkasına dair hataları da affetmeyi bil. Merak et, ufkun açılacak merak edip öğrendikçe, yollar aşacaksın, vardığın hedeflere bakıp kendin bile şaşıracaksın. Kazanacaksın, bazen de kaybedeceksin ve başarısız olacaksın ama denemekten yılmayacaksın. Unutma başarısız olmayanlar hiç denemeyenlerdir. Sen sakın onlardan olma. Dostların olsun, sırdaşların , emek verdiğin arkadaşların. Yükün hafiflesin paylaştıkça. Sev onları ne kadar iyi bilirsen sevmeyi o kadar çok sevilirsin. Neşe olsun hayatında en çok neşe. Gülmek boş vermek değildir aksine inadına yaşamaktır.

Mutluluğun daim olsun küçüğüm. Çocuk kalbinin saflığını kaybetmeden, sana yaraşır şekilde yaşaman en büyük temennim. Ben de sizden çok şey öğrendim, hayatıma girdiğiniz için size çok teşekkür ederim. Yolunuz bahtınız hep açık olsun. Sizi çok seviyorum.” Dedi. Yönelt Koleji Ortaokulu Müdürü Orhan Boyacı da mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada; Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler Yönelt koleji olarak bir 8.sınıf mezuniyet töreni burukluğu, heyecanı ve onuru daha yaşıyoruz. Birçok öğrencimizle 6 yıldır birlikteydik. Onların tatlı heyecanlarını, sevinçlerini, üzüntülerini birlikte yaşadık. Onlarla sevindik, üzüldük. Değerli anneler – babalar bilmenizi isterim ki onları hep sevdik. Güzel, iyi insan, başarılı bireyler olmaları için çok ama çok çalıştık.

Büyük bir sorumluluk bilinci aşıladığımızı, bundan sonra ki eğitim- öğretim yaşamlarında o sorumluluk duygusuyla hareket edeceklerine okul müdürleri olarak kefilim. Genç arkadaşlarım, bundan sonraki eğitim- öğretim yaşamınızda Yönelt Koleji öğrencileri olduğunuzu hiç unutmayınız. Yönelt felsefesiyle yetişmenin farkındalığı, güzellikleri ve başarıyı yakalama azminiz hiç bitmesin. Her şeyin daha güzel olacağı bir dünya kurmak için çalışacağınızı biliyorum. Bu inançla hepinizi sevgiyle kucaklar, yarınlarınızın başarılarla dolu olmasını dilerim” dedi.

Bu haber toplam 297 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.