Yollar Vakumlu araçla süpürülecek

Muğla Belediyesi Çevre Temizlik İşleri Müdürü Salih Tufan yaptığı açıklamada, Muğlalılara daha kaliteli hizmet verebilmek için ekipman ve araç parkını genişletmeye devam ettiklerini belirtti.Müdür Salih Tufan, “Temizlik...

Yollar Vakumlu araçla süpürülecek

Muğla Belediyesi Çevre Temizlik İşleri Müdürü Salih Tufan yaptığı açıklamada, Muğlalılara daha kaliteli hizmet verebilmek için ekipman ve araç parkını genişletmeye devam ettiklerini belirtti.

Müdür Salih Tufan, “Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak 6 m3 hacmindeki büyük vakumlu yol süpürme makinesinin yanında çoğunlukla Büyükşehirlerde kullanılan Hidrostatik Vakumlu Yol Süpürme Aracı hizmete girdi. Belden Kırmalı modeli ile hareket kabiliyeti son derece yüksek olan bu araç, şehrimizin işlek cadde ve meydanlarında su püskürtmeli tel fırçası ile süpürme fonksiyonu, Katlı Otopark ve Yeni Otobüs Terminali gibi daha pürüzsüz zeminlerde ise yıkama ve silme fonksiyonu kullanılabilen, 150 litre su ve 240 litre atık haznesine sahip, 1,6 metre temizlik genişliği, sağa sola 42 derecelik dönme kabiliyeti ayrıca; güçlü emiş yeteneği ile son derece etkili bir temizlik makinesidir” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.