Yerli esnaf işyeri fazlalığından şikayetçi

Bodrum Ticaret Odası İşyeri Fazlalığı ile Mücadele Komisyonu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Komisyon Başkanı Atilla Serttaş ile üyelerden Zeki Özkeskin, Hakan Kocair ve Murat Pahna’nın...

Yerli esnaf işyeri fazlalığından şikayetçi

Bodrum Ticaret Odası İşyeri Fazlalığı ile Mücadele Komisyonu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Komisyon Başkanı Atilla Serttaş ile üyelerden Zeki Özkeskin, Hakan Kocair ve Murat Pahna’nın katıldığı ziyarette konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, işyeri fazlalığının esnafı mağdur ettiğini ve bu mücadeleye Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası olarak destek olduklarını belirtti.

İşyeri Fazlalığı ile Mücadele Komisyonu Başkanı Atilla Serttaş da yaptığı açıklamada "Bodrum Ticaret Odası’nın kurduğu komisyonla, belediyemizin duyarlı olduğu konuları, hem bize destek olmak hem de duyarlılığı arttırmak adına Bodrum Belediyesi’ne ziyarete geldik." diyerek şöyle konuştu:

"Muğla ili ve ilçelerinde işyeri fazlalığı %70 ile %100 oranında artarken bu oran, Bodrum’da, son dört yılda %350’nin üzerinde oldu. Bu arada Bodrum Yarımadası’nın nüfusu da 126 binden 140 binlere çıktı. Zincir mağaza sayısı 300’ün üzerinde. Bunlar küçük, 20 ile 50 metrekarelik marketler halinde olup ticaretimiz ve Bodrum’da yaşayan halkın geleceğiyle ilgili ciddi sıkıntılar yaratmakta, esnafı tamamen bitirmektedir. Biz de bununla ilgili elimizden geldiği kadar bir düzenleme yapıp, hem Bodrum halkının daha verimli bir ekonomik hayatının olmasını sağlayabilmek, hem de diğer işlerini düzenleyebilmek, belediyemizle biraz daha birlikte çalışabilmek için daha duyarlı olmasını istedik."

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.