Yenice; “AVM’lere karşıyız”

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, AVM’lere karşı olduğunu şu anki AVM’lerin artık Menteşe’ye yeterli olduğunu yeni AVM’lerin yapılması durumunda esnafların çok zor durumda kalacağını ve kepenk kapatacağını...

Yenice; “AVM’lere karşıyız”

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, AVM’lere karşı olduğunu şu anki AVM’lerin artık Menteşe’ye yeterli olduğunu yeni AVM’lerin yapılması durumunda esnafların çok zor durumda kalacağını ve kepenk kapatacağını söyledi.

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice; “Ben Alış Veriş Merkezlerine (AVM) karşıyım. Artık Menteşe’de yeni bir AVM ihtiyacı olmadığını, bundan sonra da durdurulması gerektiğini düşünüyorum. Esnafımızı ayakta tutmalıyız. Yeni AVM’ler açılırsa artık hep beraber esnafımızın cenaze namazını kılarız” dedi.

Muğla merkez ve çevresinin turizmden pay alması gerektiğini vurgulayan Yenice; “Semercilik, kalaycılık, bakırcılık gibi unutulmaya yüz tutmuş, kültürümüzü yansıtan meslekleri belediye olarak yer tahsis edip, orada çalışanın da ücretini ödeme gibi projelerimiz var.

Akyaka’dan, Akbük’ten köylerimize turist çıkartamadık. Bodrum’dan, Marmaris’e geçiyor turist merkeze uğramıyor. Aynı şekilde Marmaris’ten çıkıyor Pamukkale’ye geçiyor. Yine turist merkeze uğramıyor. Turizmi alternatif destinasyonlarma Muğla merkez ve çevrisene çekmeliyiz.”diye konuştu.

Belediyeciliğin sadece altyapı hazırlamakla kısıtlı olmadığını ifade eden Yenice; “Klasik manada belediyecilik bitmiştir. Bordör, parkeyi muhtarımızda döşüyor. Bunlar belediyecilik değil. Artık belediyecilik yöre ekonomisinin lokomotifi olmak, ticareti geliştirecek projelerinin yanında olmak, gerekirse bu projeleri belediyenin geliştirmesi demektir. Belediyecilik, sadece biz alt yapıyı yapalım demek değil. Aklınıza gelebilecek her şey belediyenin görev alanında artık. Yerel yönetim olarak yörenin fakirliğini kıramazsak, fakirliği kıracak yatırımları destek olmazsak hiçbir şeyi başaramayız. Bunun bilincindeyiz. Biz kamu yararına olan her şeyin yanında oluruz.”dedi.

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.