Yelken Yarı Yıl Yarışları başladı

Türkiye Yelken Federasyonu ve Yalıkavak Belediyesi’nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupası, Yalıkavak beldesinde başladı. Yarışlar 8 Şubat tarihinde sona erecek.Türkiye Yelken Federasyonu...

Yelken Yarı Yıl Yarışları başladı

Türkiye Yelken Federasyonu ve Yalıkavak Belediyesi’nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupası, Yalıkavak beldesinde başladı. Yarışlar 8 Şubat tarihinde sona erecek.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) takviminde yer alan TYF Yarı Yıl Kupası; Optimist, Laser Standart, Laser Radial ve Laser 4.7 kategorilerinde düzenlenecek. Türkiye’nin 6 bölgesinden 60 kulüpten 600 sporcunun katıldığı yarışların ev sahipliğini Yalıkavak Belediyesi yapıyor.

Yarış başlamadan 1 hafta, 10 gün öncesinde sporcuların antrenman için beldeye gelerek otellerde konakladıklarını ifade eden Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, bu organizasyonun aynı zamanda kış turizmine de katkı sağladığını ifade etti. Başkan Saruhan, sporcular, antrenör ve veliler ile birlikte Yalıkavak’a 1000’e yakın kişinin geldiğini belirterek, “Sporcularımız daha bir hafta, on gün öncesinden beldemize gelmeye başladı. Şu anda Yalıkavak’ta 6 adet otelimiz doldu. Bu organizasyon ile kış turizmine de katkımız olduğu inancındayım. Spora destek vermek amacıyla böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın da mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.