Yaz Kursları, Başlıyor

Menteşe Belediyesi Yaz Kursları başlıyor. Menteşe Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak verilen yaz kurslarına kayıtlar başladı. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezindeki kurslarda kursiyerlere; Halk oyunları, gitar,...

Yaz Kursları, Başlıyor

Menteşe Belediyesi Yaz Kursları başlıyor. Menteşe Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak verilen yaz kurslarına kayıtlar başladı. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezindeki kurslarda kursiyerlere; Halk oyunları, gitar, keman, ebru, resim, takı, step aerobik (Halka açık, Yaş Sınırı Yok), hentbol, voleybol, futbol (bayan) ve tekvando kursları verilecek.

7-15 yaş arası kursiyerlere verilecek kurslara kayıt için, kursiyerlerin nüfus cüzdanı fotokopisi, veli muvafakatnamesi ile başvuru formunu doldurup, Menteşe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları yeterli olacak.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaz kursları hakkında yaptığı açıklamada, “Belediye olarak ücretsiz verilen kurslarımıza katılım her yıl artarak devam ediyor. Bu da tabi ki bizleri mutlu ediyor. Belediyemiz bünyesindeki hocalarımız eşliğinde kurslarımızı vermeye devam ediyoruz. Bu kurslar sayesinde yaz tatiline giren çocuklarımız,  hem sosyalleşiyor, hem de el becerilerini geliştirip, yeteneklerini keşfediyorlar” dedi.

Menteşe Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen kurslar, Temmuz Ayının ilk haftası Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde başlayacak.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.