Yaz geldi Bodrum trafiği sıkıştı

Bodrum İlçesinde genel seçimlerin ardından ilk ve orta dereceli okullarında tatile girmesiyle birlikte yerli tatilcilerin Bodrum’a gelmeye başlamasıyla birlikte trafik çilesi başladı.Özellikle mesai bitim saatleri ve Bodrum merkezinde...

Yaz geldi Bodrum trafiği sıkıştı

Bodrum İlçesinde genel seçimlerin ardından ilk ve orta dereceli okullarında tatile girmesiyle birlikte yerli tatilcilerin Bodrum’a gelmeye başlamasıyla birlikte trafik çilesi başladı.

Özellikle mesai bitim saatleri ve Bodrum merkezinde halk pazarının kurulduğu Salı ve Cuma günleri Bodrum trafiğinde yaşanan yoğunluk zaman zaman trafiği durma noktasına getiriyor. Kıbrıs Şehitleri Caddesinde ki trafik kuyruğu Bodrum Heredot (Emniyet) Kavşağından Myndos (Gümbet) Kavşağına kadar uzuyor. Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü trafik büro ekipleri de yoğunluğu azaltmak için kavşaklarda ışıklar haricinde trafikteki yoğunluğu azaltmaya çalışsa da çoğu aracın şehir içine gitmesi trafiği iyice kilitliyor.

Hafta sonu gerçekleşecek üniversite sınavlarından sonra Bodrum’da yerli turistlerin sayısının iyice artması bekleniyor. Bodrum’da her geçen yıl artarak büyük bir sorun haline gelmeye başlayan trafik sorununun çözülmesi için bazı kurum ve kuruluşlar toplantılar gerçekleştirse de, bu toplantılardan çıkan herhangi bir çözüm yolu olup olmadığı ise bilinmiyor.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.