Yaz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı

Muğla Belediyesi her yaz düzenlediği Yaz Dönemi kursları için başvurular başladı. 2012-2013 Yaz dönemi kurslarına başvurular 29.05.2013-18.06.2013 tarihleri arasında Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi ve Sekibaşı Kadın...

Yaz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı

Muğla Belediyesi her yaz düzenlediği Yaz Dönemi kursları için başvurular başladı. 2012-2013 Yaz dönemi kurslarına başvurular 29.05.2013-18.06.2013 tarihleri arasında Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi ve Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezi’nde yapılacak. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar kurs başvuru formu ile birlikte, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olan kimlik fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğraf ile başvurabilecek.

Muğla Belediyesi Yaz Dönemi kursları 01.07.2013 tarihinde Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi ve Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezi’nde başlayacak. Ücretsiz düzenlenecek kurslar, yetişkinlerde kumaş boyama, iğne oyası, takı tasarım, kurdela işi, çocuklar için de sulu boya resim, satranç, keman, bağlama (bozuk düzen), uygulamalı tiyatro, ebru, halk oyunları erkek, halk oyunları kadın, modern danslar, klasik gitar dallarında açılacak.

Muğla Belediyesi yaz dönemi kurslarında birden fazla kursa da kayıt yapılabiliyor. İstenen belgeleri her kurs için ayrı düzenleyecek kursiyerler, devam zorunluluğu olan kursların bitiminde Kurs bitirme belgesine de sahip olacak.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.