Yaz aşkı evlilikle sonuçlandı

Fethiye'ye 4 yıl önce tatile gelen İngiliz uyruklu genç kız, bir eğlence sırasında dans ederek tanıştığı garson genç ile dünya evine girdi.Fethiye’nin Çalış Plajı'ndaki bir barda garson olarak çalışan Emrah Aslan (26),...

Yaz aşkı evlilikle sonuçlandı

Fethiye'ye 4 yıl önce tatile gelen İngiliz uyruklu genç kız, bir eğlence sırasında dans ederek tanıştığı garson genç ile dünya evine girdi.

Fethiye’nin Çalış Plajı'ndaki bir barda garson olarak çalışan Emrah Aslan (26), İngiliz uyruklu Natasha Reynoldson ile Çalış Plajındaki düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğüne çiftin aileleri ve yakınları ile yörede ki İngiliz turistlerde katıldılar. Düğünde nikahı Fethiye Belediyesi Evlendirme Müdürü Fatma Durgut kıyarken, şahitlikleri de Sezai Karpuz ve Tarık Göktaş yaptı.

Damat Emrah Aslan çok mutlu olduklarını belirterek "Biz Türkiye’de yaşayacağız. Bu konuda anlaştık garsonluğa devam edeceğim" dedi.

İngiliz gelin Natasha Raynoldson da, "Çok mutluyum Türkiye’de yaşamaya devam edeceğiz. Emrah'ı ve Türkiye'yi çok seviyorum. Ailemizde ve çevremizde Türk ile evli kişi yok" diye konuştu.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.