YAYMAN: SOKAKLARDA DUBA KALMAYACAK

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, seçim çalışmaları kapsamında kuyumcular sokağında bulunan esnafları ziyaret etti. Yayman, “Bu civardaki esnafımızın en büyük sıkıntısı duba. Seçimi kazandığımız...

YAYMAN: SOKAKLARDA DUBA KALMAYACAK

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, seçim çalışmaları kapsamında kuyumcular sokağında bulunan esnafları ziyaret etti. Yayman, “Bu civardaki esnafımızın en büyük sıkıntısı duba. Seçimi kazandığımız takdirde 31 Mart günü sokaklarda duba kalmayacak” dedi.

Yerel Seçimlerin gerçekleşmesine sayılı günler kala AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.  Meclis üyesi adayları ile birlikte Kurşunlu Camisi civarındaki esnafları ziyaret eden Yayman, esnafın sorunlarını ve çözüm yolları hakkında bilgiler aldı.

Kuyumcular sokağındaki esnafı da ziyaret eden Yayman, “Menteşe, maalesef son 40 yıldır içine kapalı, gelişim ve değişime yön verebilecek bir yönetim tarafından yönetilmedi. Biz göreve gelirsek, önce statükocu mantığın izlerini silerek, gelişim ve değişime açık, şeffaf bir yönetim anlayışı ile Menteşe'yi hak ettiği seviyeye çıkaracağız” dedi.

“Eski Muğla evlerini restore ettireceğiz”

Eski Muğla evlerinin görünüşü daha güzel olması için restorasyon çalışması yaparak yazları turistlere kışları öğrencilere kiralamayı düşündüklerini söyleyen Yayman, “Şehrin giriş ve çıkışlarında bu şehre özgü gıda ve hediyelik eşyaların satılabileceği stantlar açmak istiyoruz. Bunun yanının da eski Muğla evlerini restore ettirip, yazları turistlere, kışları öğrencilere kiralayarak kültür turizmini geliştirmek istiyoruz. Bu sayede öğrencinin şehir merkezinde kalmasını yazın ise turistleri Menteşe’de tutmayı hedefliyoruz. Esnafımızda bu sayede canlanmış olacak. Ama bunları yaparken 31 Mart günü ilk işimiz esnafımızın canlanmasını engelleyen şu dubaları buradan kaldırmak olacak. 31 Mart günü sokaklarda duba kalmayacak” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.