Yayman iki önemli projesini açıkladı

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, iki önemli projesini kamuoyuna açıkladı.  Yayman, kent merkezinde bulunan Asar dağına  teleferikle ulaşılabilir bir mesire alanı yapmak olduğunu diğer projesinin ise...

Yayman iki önemli projesini açıkladı

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, iki önemli projesini kamuoyuna açıkladı.  Yayman, kent merkezinde bulunan Asar dağına  teleferikle ulaşılabilir bir mesire alanı yapmak olduğunu diğer projesinin ise başta kötekli mahallesi olmak üzere Menteşede yağmur sularını yer altına almak olduğunu açıkladı.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman,  Egehan otelde düzenlediği yemekte mahalle temsilcileri ve aileleriyle bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu gecede AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, İl genel Meclis üyeleri de katıldı. Gecede  geçmiş dönem alınan seçim sonuçlarını mahalle temsilcileriyle paylaşan Yayman, bu seçimde daha iddialı olduklarını belirterek "40 yıldır yapamadıklarını yapmaya geliyoruz" sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Asar Dağı’na döner restaurant

Yayman, İlk projesinin Asar dağına hem teleferikle hem de yaya olarak ulaşılabilen bir mesire alanı yapacaklarını söyleyen Yayman, "Amerika’nın bir çok kentinde, Kayseri’nin Erciyes’inde, Kütahya'nın merkezinde, Antalya'da bizim Asar dağı gibi yüksek dağlarda mümkün olan yerlere teleferikle çıkarsınız yada yol yapılıyorsa yolla çıkarsınız. Bu yerlerde dönerli bir restoran olur ve orada sevdiklerinizle yemeğinizi yerken şehrin tamamının seyredersiniz. Biz büyük bir projeyle geliyoruz ve başkan olduğumuzda asar dağına teleferik yapacağız ve orada çok harika bir mesire alanı yapacağız. Ayrıca bu restoren dönerli olacak ve şehrin tamamını görecek. Bu yaptığımız yerde inşallah 2019 seçimlerinin ilk yemeğini orda vereceğiz" dedi.

"Yağmur sularını yeraltına alacağız"

Muğla'nın en büyük sorunlarından bir tanesi olan ve yıllardır çözemediklerinin altını çizen Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, "Kentimizde yağmur yağdığında yollardan geçemiyorsunuz. En basit örneği kötekli, yeni imara açtılar ama malesef yağmur suları hiç akıllarına gelmedi. Yağmur yağdığı zaman misafir öğrencilerimiz Muğla'mızı Türkiye'de tanıtacak çocuklarımız malesef alehimizde tanıtıyorlar. Çünkü oradaki yol yağmur yağdığında deniz oluyor, çocuklar karşıya geçemiyor. Bu yüzden ilk projelerimiz arasında yağmur sularını alıp yer altına alacağız" ifadelerini kullandı.

"Sadece başkan değil aile kazanacaksınız"

Konuşmasında, Vali yardımcılığı ve Kaymakamlığı görevinde kapısının herkese açık olduğunu hatırlatan Yayman  başkan olduğu zamanda da kapısının ve telefonlarının herkese açık olacağını vurguladı. Yayman, "Biz seçimi alırsak, siz mahalle temsilcileri ve vatandaşlarımızı sadece bir belediye başkanı kazanmış olmayacaksınız. Size namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum ki bu seçimi aldığımız zaman size aynı zamanda eşimle beraber iyi bir aile iyi bir dost kazamış olacaksınız. Sizlere daha önce olduğu gibi sadece kapılarım ve telefonlarım açık olmayacak sizlere gönlümde açık olacak. Bunu bilmenizi isterim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yayman, mahalle temsilcilerinin masalarını tek tek masaları gezerek mahallelerindeki eksikleri dinledi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.