Yaylalar kar altında

Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı Seydikemer’in yüksek kesimlerinde de etkili olurken başta Seydikemer Belediyesi olmak üzere ekipler, kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.İlçenin yüksek kesimlerinde...

Yaylalar kar altında

Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı Seydikemer’in yüksek kesimlerinde de etkili olurken başta Seydikemer Belediyesi olmak üzere ekipler, kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçenin yüksek kesimlerinde 2 gündür etkili olan kar yağışı sebebiyle, emniyet, jandarma, karayolları ve belediye ekipleri teyakkuz halinde. Seydikemer Belediyesine bağlı greyderler de sorumluluk sahası gözetmeksizin kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının Karabel Mevkiinde 20 cm, Seki çevresinde 10-20 cm arasında kalınlığa ulaştığı Seydikemer’de belediye ekipleri, yayla bölgesinde kalan 15 mahallede kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada da Seki ve çevresinde araç kullanacak vatandaşlardan zincirsiz yola çıkılmaması tavsiyesinde bulunuldu.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.