Yaya Geçitleri yenileniyor

Muğla Belediyesi, şehir merkezindeki yolların yol çizgilerini, yönlendirme oklarını ve yaya geçitlerini yeniliyor.Muğla Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve yüklenici firma tarafından 16.07.2013 tarihinde başlayan çalışmalar...

Yaya Geçitleri yenileniyor

Muğla Belediyesi, şehir merkezindeki yolların yol çizgilerini, yönlendirme oklarını ve yaya geçitlerini yeniliyor.

Muğla Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve yüklenici firma tarafından 16.07.2013 tarihinde başlayan çalışmalar ile toplam 26450 metre yolun çizgi çalışması, 248 yönlendirme oku, 63 yaya geçidi yenilenmiş olacak.

Muğla Belediyesi yetkililerinin verdiği bilgilere göre, yayaların ve sürücülerin daha rahat ve güvenli ulaşım sağlaması için, Sanayi Kavşağı, Tayyare Kavşağı, Aylin Karaca Kavşağı, Tekel Kavşağı, Cumhuriyet Meydanı Kavşağı, Muğla Atatürk Stadyumu Altı Işıklı Kavşağı, Adliye Binası Üstü Işıklı Kavşak, Adliye Binası Karşı Döner Kavşak, Atatürk Bulvarı Geçiş, Akyol Pazar Yeri, Kız Meslek Lisesi Okulu Civarı, Muğla Şehitlik Anıtı Kavşağı yaya geçitleri ve yönlendirme okları yenilenecek. 26450 metre yol çizgisiyle birlikte çalışmaların KDV dahil 266 bin 085 TL’ye mal olması ve 100 iş gününde bitirilmesi hedefleniyor.

 

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.