YATAĞANSPOR’U KUTLUYORUM…

Geçtiğimiz Pazar günü Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden iki Muğla takımı Muğlaspor ile Yatağanpor  yerel derbide Atatürk Stadında karşı karşıya geldi.Mücadeleyi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,...

YATAĞANSPOR’U KUTLUYORUM…

Geçtiğimiz Pazar günü Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden iki Muğla takımı Muğlaspor ile Yatağanpor  yerel derbide Atatürk Stadında karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Muğlaspor Kulübü Başkanı Abdurrahman Uçar, Yatağanspor Başkanı Mustafa Yenioğlu ile çok sayıda taraftar yan yana izledi.

Dostluk içinde başlayan maçın ilk dakikaları genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Cılız ataklarla geçen maçın ilk devresi golsüz eşitlikle tamamlandı.

Maçın 62. Dakikasında Muğlaspor genç yeteneği Atakan Akbulut’un attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak atılan bu golün ardından Muğlaspor skoru korumak isterken, konuk ekip Yatağanspor daha etkili olmaya başladı.

Yatağanspor daha sonra bulduğu iki golle sahadan 2-1 galip ayrılarak zirve yarışında yoluna kayıpsız devam etti. Yatağanspor aldığı bu galibiyetle 10 puanla ligde 3. Sıraya yükseldi.

Maçın geneline baktığımızda Yatağanspor’un iyi bir mücadele sergilediğine şahit olduk. Kadro zenginliği anlamında bana göre Yatağanspor Muğlaspor’a oranla daha iyi bir takım. Zaten maçı izleyen herkeste zannediyorum, benimle aynı görüşte.

Ligde üst sıralarda yer alan Yatağanspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Ayrıca Kulüp Başkanı Mustafa Yenioğlu, tüm yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Cihan Bulut ve tüm ekibi ile futbolcuları kutluyor, başarılar diliyorum.  Muğlaspor ile geniş değerlendirmeyi ise bir başka yazıda değerlendiririz. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.