YATAĞANSPORDA HEDEF GALİBİYET

BAL 8. Grupta kendi sahasında Ödemişspor’u ağırlayacak olan Yatağanspor’da tek hedef, maçtan mutlak galibiyetle ayrılarak taraftarını kendi sahasında sevindirmek.Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8. Grubun açılış maçında kendi...

YATAĞANSPORDA HEDEF GALİBİYET

BAL 8. Grupta kendi sahasında Ödemişspor’u ağırlayacak olan Yatağanspor’da tek hedef, maçtan mutlak galibiyetle ayrılarak taraftarını kendi sahasında sevindirmek.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8. Grubun açılış maçında kendi sahasında grubun bir diğer Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor’u ağırlayan ve kıyasıya mücadeleye sahne olan maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Yatağanspor, Sarayköyspor deplasmanından da 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Ligde namağlup ilerleyen Yatağan temsilcisi, bu hafta ligin orta sıralarında yer alan İzmir temsilcisi Ödemişspor’u ağırlayacak. Pazar günü saat 15.00’da Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda oynanacak olan müsabaka öncesinde, her iki takım da hazırlıklarını sürdürüyor.

BAL’da galibiyet sevincini henüz tadamayan Yatağanspor’da tek hedefin, kendi sahası ve seyircisi önünde oynayacağı maçtan mutlak galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevindirmek. Bu maçla beraber galibiyet serisini hedefleyen Yatağanspor’da, futbolcular, teknik heyet ve yönetim ile birlikte taraftarlar buna inanmış durumda.

Yatağanspor için bu maçın çok önemli olduğunun altını çizen Yatağan Spor Kulüp Başkanı Hasan Haşmet Işık, menüsküs yırtığı bulunan Soner Solakçı’nın ameliyat olduğunu, adale yırtığı bulunan Soner Özdemir’in ise tedavi gördüğünü söyledi.

Işık, orta sahadaki iki kilit futbolcunun sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayacağını belirterek, “Geçen hafta ve ilk maçta beraberlikler aldık. Yatağansporlu taraftarlar artık galibiyet sevinci yaşamak istiyor. İki futbolcumuz eksik olarak maça çıkacağız. Onların da sağlığına kavuşmasıyla ligde daha iddialı bir hale geleceğiz” dedi.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.