Yatağan’lı hakem Tayfun Sarı 1,2.ve 3. Ligte maç yönetiyor

Futbola Yatağan sporda başlayıp ileriki yıllarda Türkiye Hakemlik sınavlarını kazanarak 1,2.v3. Liglerde maç yönetmeye başladı. Sarı bugün de A-Spor’dan canlı yayınlanacak, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Karşıyaka- Bergama...

Yatağan’lı hakem Tayfun Sarı 1,2.ve 3. Ligte maç yönetiyor

Futbola Yatağan sporda başlayıp ileriki yıllarda Türkiye Hakemlik sınavlarını kazanarak 1,2.v3. Liglerde maç yönetmeye başladı. Sarı bugün de A-Spor’dan canlı yayınlanacak, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Karşıyaka- Bergama maçında düdük çalacak.

MUSTAFA AKTAŞ

Muğlaspor’dan bu konuda yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi.

‘Muğla’nın başarılı klasman hakemlerinden Tayfun Sarı, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Karşıyaka- Bergama maçında düdük çalacak. Salı günü 20:00’da başlayacak mücadele A-Spor’dan canlı yayınlanacak.

Muğla’mızı klasmanda profesyonel liglerde temsil eden başarılı hakemimiz Tayfun Sarı, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde Karşıyaka-Bergama Bld maçını yönetecek.

20 Ekim Salı günü 20:00’da başlayacak ve İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak kupa mücadelesini A-Spor naklen yayınlayacak.

2017 yılından bu yana klasmanda maç yöneten 30 yaşındaki Tayfun Sarı, bu sezon ilk defa 2. Lig’de düdük çaldı. Misli.Com 2.Lig Beyaz grupta Uşakspor-Ankara Demirspor maçını yöneten başarılı hakem, hafta içinde de 2.ligde Sancaktepe-Zonguldak Kömür maçında dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Yatağan’ın yetiştirdiği önemli değerlerden olan ve Yatağan’da Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni olarak görev yapan Tayfun Sarı’ya MuğlaFutbol.com ailesi olarak başarılar dileriz’.

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.