Yatağan’dan Kılıçdaroğlu’na davet

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık beraberinde CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ve CHP Yatağan İlçe Başkanı Kamil Genek ile beraber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yardımcılarını 20 Ocak 2013 tarihinde...

Yatağan’dan Kılıçdaroğlu’na davet

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık beraberinde CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ve CHP Yatağan İlçe Başkanı Kamil Genek ile beraber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yardımcılarını 20 Ocak 2013 tarihinde yapılacak olan 13. Geleneksel Yatağan Deve Güreşleri Festivali’ne davet etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk ve CHP Yatağan İlçe Başkanı Kamil Genek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarını 20 Ocak 2013 tarihinde yapılacak olan 13. Geleneksel Yatağan Belediyesi Deve Güreşleri Festivali ve Yeşilbağcılar Belediyesi’nin açılışı için Yatağan’a davet ettiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti olumlu olarak değerlendirdiği ve “Geçtiğimiz yıl yapılan etkinliklere katıldım, bu yıl da katılmak istiyorum. Aynı zamanda Muğla ve içlerinde yapılacak olan birçok etkinliğe de katılmayı düşünüyorum. Yatağan Belediyesi ve Başkan Işık’ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Yatağan Belediyesi başarılı çalışmalara imza atıyor” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na; “Üç dönemdir halkımızın oyunu alarak vatandaşlarımıza eşit olarak başarılı bir şekilde hizmet ettiğimi düşünüyorum. Vatandaşlarımız beni seçerek bu düşüncelerimi onaylamış oldular. Halkımızdan almış olduğum güven ile görevime devam ediyorum. Sizleri ilçemizde yapılacak olan deve güreşleri festivalinde ve Yeşilbağcılar Belediyesi açılışında görmekten onur duyarız” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.