Yatağan’da proje atağı

Yatağan AK Parti İlçe Başkanı  Osman Koç,  “Yatağan’a  Adliye Sarayı binası,  Yeni Hastane binası,   Yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapımı ve İnönü Bulvarının  Duble yol çalışmasının...

Yatağan’da proje atağı

Yatağan AK Parti İlçe Başkanı  Osman Koç,  “Yatağan’a  Adliye Sarayı binası,  Yeni Hastane binası,   Yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapımı ve İnönü Bulvarının  Duble yol çalışmasının tamamlanması işleri önceliğimizdir. Amacımız Yatağan’a hizmet’ dedi.

Osman Koç, yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere, Yatağan’ın en  önemli eksikleri olarak görülen, Adliye Sarayı binası,  Yeni Hastane binası ,  Emniyet Müdürlüğü binası yapımı ve İnönü Bulvarının  Duble yol çalışmasının tamamlanmasıdır.  Bu  4 proje için çalışmalar sürüyor. Bu Taleplerimizi Kurban Bayramı Bayramlaşma töreninde  Sayın Milletvekilimiz Prof.Dr. Yüksel Özden’e de ilettim.  Kendisi  de bu projelere katkı sağlayacağını belirtti.  Amacımız halka hizmet hiçbir art niyetimiz yoktur” şeklinde konuştu.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ta,  “Daha önce Hastane projesine Belediye olarak yapılması gerekenleri yaptık.   Adliye Binası için de söz verdim ruhsat alınır alınmaz,  hak sahipleriyle görüşerek  istimlak sorununu çözeceğim. Eğitim için  sağlık için   adalet için her türlü  katkıyı yapmaya hazırız” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.