Yatağan’da kayıp genç ölü bulundu

Yatağan Turgutlar Mahallesinde, hayvanlara yem vermek için evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki epilepsi hastası olduğu öğrenilen Turgay Çagay’ın cesedi, arama çalışmalarının 4’üncü gününde...

Yatağan’da kayıp genç ölü bulundu

Yatağan Turgutlar Mahallesinde, hayvanlara yem vermek için evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki epilepsi hastası olduğu öğrenilen Turgay Çagay’ın cesedi, arama çalışmalarının 4’üncü gününde su birikintisinde bulundu.

Yatağan ilçesine bağlı Turgutlar Mahallesi’nde yaşayan ve geçimini hayvancılık yaparak sağlayan 25 yaşındaki Turgay Çagay, geçtiğimiz Cumartesi günü Gökgedik Mahallesi’nde bulunan hayvanlarına yem vermek için evden ayrıldı, ancak eve geri dönmedi.

Bunun üzerine jandarma ekipleri ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, yakınları  arama çalışması gerçekleştirdi. Arama çalışmalarının 4’üncü gününde kayıp Çağay, Gökgedik Mahallesi Çakalöldü mevkisindeki bir su birikintisinde bulundu.

Çagay’ı bulan  vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, sırık yardımıyla kıyıya çektikleri Çagay’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yatağan Cumhuriyet savcısı ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Çağay’ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.