YATAĞAN’DA FESTİVALİN 2. GÜN PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Yatağan Belediyesi 1. Uluslararası Gençlik- Sanat ve Kültür Festivali, Marmaris’te yaşanan yangın felaketinden dolayı iptal edildi.MUSTAFA AKTAŞYatağan Belediyesi 1. Uluslararası Gençlik- Sanat ve Kültür Festivali kortej yürüyüşü...

YATAĞAN’DA FESTİVALİN 2. GÜN PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Yatağan Belediyesi 1. Uluslararası Gençlik- Sanat ve Kültür Festivali, Marmaris’te yaşanan yangın felaketinden dolayı iptal edildi.

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Belediyesi 1. Uluslararası Gençlik- Sanat ve Kültür Festivali kortej yürüyüşü festival ateşinin yakılması ve halk oyunları folklor gösterileriyle başlamıştı.

Yatağan Belediyesi 1. Uluslararası Gençlik- Sanat ve Kültür Festivali, 22 Haziran Çarşamba günü Turan Özdemir Amfi tiyatroda 21.00’de Pop Müziği konseri ile devam edecekti. Marmaris’te çıkan orman yangınları dolaysıyla 2. gün programı iptal edildi.

Yatağan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Marmaris başta olmak üzere ilimiz genelinde birçok noktada meydana gelen ve devam eden orman yangınları nedeniyle, Uluslararası Gençlik, Kültür ve Sanat Festivalimiz kapsamında bu akşam Turan Özdemir Amfi Tiyatromuzda düzenlenecek "Yatağan Müzisyenleri Pop Müzik Konseri" ileri bir tarihe ertelenmiştir.Yangın bölgelerinde, canla başla mücadele eden orman ekiplerimizin, güvenlik güçlerimizin ve gönüllülerimizin Allah yardımcıları olsun.”

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.