Yatağan’da bayramlaşmaya büyük katılım

Yatağan’da Bayramlaşma Törenleri Bayramın 1. Günü saat 10.30 da Orman İşletme Müdürlüğü toplantı Salonunda başladı, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği, 112 Acil servis, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye...

Yatağan’da bayramlaşmaya büyük katılım

Yatağan’da Bayramlaşma Törenleri Bayramın 1. Günü saat 10.30 da Orman İşletme Müdürlüğü toplantı Salonunda başladı, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği, 112 Acil servis, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği ve Yatağan Belediyesi Toplantı Salonunda son buldu. Samimi ortamda katılımın yüksek olduğu törenlerde konuklara ikramda bulunuldu.

Törenlere Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, AK Parti Milletvekili Hasan Kökten, CHP Eski Milletvekili Fevzi Topuz, Emekli Polis Başmüfettişi Mustafa Acar, İlçe Garnizon Komutanı Vekili J. Başçavuş H. Yusuf Ekiz, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher, Daire Amirleri siyasi parti ve demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Belediyede Konukları Belediye Başkanı Işık karşıladı, görevliler ikramda bulundu. Başkan Işık her zaman olduğu gibi çocuklara harçlık dağıttı. Işık burada yaptığı konuşmada; “Bayramlar Toplumsal değerlerin hatırlandığı, Birlik, kardeşlik, dayanışma, kaynaşma, duygularımız daha fazla olduğu özel günlerdir. İlçemizse yapılan Bayramlaşma törenine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Ancak Büyük Şehir yasasıyla birlikte bazı sıkıntılar yaşanmakta bu sorunları hep birlikte çözeceğiz. Makamlar geçici yapılan hizmetler kalıcı olacaktır. İktidar Partisi İlçe başkanı olmak üzere sorunlarınızı çözmek için çaba sarf eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Hasan Kökten de yaptığı konuşmada; “Bu Bayram gününde Yatağan’da farklı görüşlerden insanlarla hep bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ülkemizin bekası için birlik beraberliğimiz çok önemli. Bayram günleri dayanışma ve kaynaşmanın en yoğun olduğu küslerin barıştığı günlerdir. Hepiniz sağ olun var olun” dedi.

Partilerde de bayramlaşma vardı

Öte yandan Yatağan’da Bayramın 1. Günü AK Parti’de, Milletvekili Hasan Kökten, İl Başkanı İhsan Küreci, İlçe Başkanı Ali Tekin ve partililerin katılımıyla önce dışarıda ardından parti binasında bayramlaşma yapıldı.

CHP’de Bayramın 2. Günü Milletvekilleri Akın Üstündağ, Ö. Süha Aldan, Prof.Dr. Nurettin Demir, İl Başkanı Mürsel Ablan, İlçe Başkanı Kamil Genek, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ve partililerin katılımıyla bayramlaşma yapılırken, MHP’de de Milletvekili Mehmet Erdoğan, İl Başkanı Mehmet Korkmaz, İlçe Başkanı Sekan Uzun ve partililerin katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Törenlerde konuşan Milletvekilleri yeni Hükümetin nasıl oluşacağı konusunda konuşmalar yaparak 10 gün içinde durumun netleşeceğini vurguladılar.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.