YATAĞAN ÜLKÜ OCAĞINDAN “ ŞAHLANIŞ VAKTİ” KONSERİ

MUSTAFA AKTAŞYatağan Ülkü Ocağı İlçe Başkanlığı tarafından 'Şahlanış Vakti'  konseri düzenlendi. Yatağan Belediyesi Sinema salonunda düzenlenen etkinlikte sanatçı Alperen Kekilli, katılanlara söylediği türkülerle...

YATAĞAN ÜLKÜ OCAĞINDAN “ ŞAHLANIŞ VAKTİ” KONSERİ

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Ülkü Ocağı İlçe Başkanlığı tarafından 'Şahlanış Vakti'  konseri düzenlendi. Yatağan Belediyesi Sinema salonunda düzenlenen etkinlikte sanatçı Alperen Kekilli, katılanlara söylediği türkülerle coşturdu.

Yatağan Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Rafet Adıyaman ve ekibi tarafından düzenlenen etkinliğe, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan yardımcısı İsmail Kaya, Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, MHP İlçe Başkanı Arif Güldürüm, yöneticiler Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Maşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Yatağan Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Rafet Adıyaman katılanlara hitaben açılış konuşmasını yaptı.

Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ve kadına şiddetin artmasını dile getiren,  Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ülkü Ocakları olarak şehrimizin dört bir yanında Zamanı boşa geçirmeden gençliği boşa harcamadan efendimizin de buyurduğu gibi iki günü eşit olan ziyandadır anlayışıyla daha fazla çalışarak daha fazla eser bırakarak kararlı bir şekilde çalışmalarımızı ve mücadelemizi devam ettirmekteyiz. Gençlik bir milletin geleceğidir. Dolayısıyla bir milletin gençliği nasıl ilerlerse o milletin geleceği de o mihvalde şekil alır. O sebeple biz gençliğimizi ahlak sahibi fazilet sahibi feraset sahibi asalet ve Türklük sahibi bir şekilde yetiştirmenin gayesi içindeyiz. Bakınız maalesef bir uyuşturucu ve madde bağımlılığı almış başını gidiyor. Sadece üniversitelerde değil liselerde ortaokullarda ve hatta 13 yaşına kadar kullanım yaşının düştüğü bilinmektedir. Bu Türk milleti adına çok büyük bir üzüntü, Hepimizi derinden yaralayan bir meseledir. O sebeple gençliğimizi korumak kollamak yarınlara sağlam bir şekilde hazırlamak her birimizin boyunun borcudur.”

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN GENÇLERİ UZAK TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Demirel, “Ahlaki bir çöküş vardır. Kadına şiddet artmıştır. Taciz artmıştır, çocuklarımıza istismar artmıştır. Dolayısıyla bunlar hepimizin kendi kendine muhasebe yapması gereken önemli meselelerdir. Biz Muğla Ülkü Ocakları olarak Allah da biliyor gece uyumadan gündüz uyumadan gençliğimizi düşünüyor ve Türk gençliğinin ilimde, teknikte, sporda, sanatta, resimde, müzikte etkili bir şekilde yetişmesi için mücadele ediyoruz. Her türlü yanlış işlerden, kötü alışkanlıklardan gençleri uzak tutmaya çalışıyoruz. Bazılarına zor bazılarına imkânsız bazılarına ulaşılmaz bazılarına hayal gibi gelen işleri hep birlikte başardık. Genel Başkanımızın izinde liderimizin emrinde siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte bu iman ve inançla birçok projeyi hayata geçirdik. Türk gençliğinin her türlü problemine samimiyetle yaklaşan Türk milletinin her sorununa çözüm odaklı projeler ortaya koyan genel başkanımız bu projelerin daima öncüsü olmuş. En büyük destekçisi olan liderimiz Devlet Bahçeli Bey güç kaynağımız haline gelmiştir. Ülke meselelerini hiç bir zaman siyasi malzeme yapmayan, devletin menfaatleri söz konusu olunca tüm siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıp Türk milletinden yana tavır ve yer alan, önce ülkem ve milletim sonra partim diyen Türkmen beyimize huzurlarınızda teşekkür ediyor, yanında ve emrinde olduğumuzu bir kez daha ilan ediyorum.”

Demirel, son olarak şunları söyledi:

“Ülkü Ocakları bir ilim irfan yuvalarıdır. Öncelikle işimiz eğitimdir. Gençliğimizi ilim iman ahlak esasında yetiştirmektir. Ülkü ocaklarının işi türk gençliğini milli şuurla milli ruhla donanımlı bir şekilde feraset, fazilet ahlak ve şahsiyet sahibi olarak geliştirmektir. Ülkü Ocakları âlimler takkesi kadar kutsal peygamber ocağı kadar mübarektir. İnanıyorum ki Her birinizin temiz yüreğinden arşa yükselen dualarla rabbim zaferin yolunu Allah davası neferlerine açacaktır.”

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’de katılanlara selamlayan bir konuşma yaptı. Etkinlikte, Bahar Demirbaş tarafından Bayrak şiiri okundu. Ardından çekilişte kazananların hediyeleri verildi.   Açık artırmada satılan kılıç’ ise Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’de kaldı.  Hediyelerin ve plaketlerin verilmesinden sonra, sahne alan sanatçı Alperen Kekilli, katılanlara söylediği türkülerle coşturdu.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.