YATAĞAN POLİSİNİN BAŞARISI DEVAM EDİYOR

Yatağan Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri yaptıkları başarılı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor.  Edinilen bilgilere göre Yatağan Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, son bir haftada aranan şahıslar üzerinde...

YATAĞAN POLİSİNİN BAŞARISI DEVAM EDİYOR

Yatağan Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri yaptıkları başarılı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor.  Edinilen bilgilere göre Yatağan Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, son bir haftada aranan şahıslar üzerinde yaptıkları çalışmalar neticesinde 5 şahıs yakaladı.

Yakalan şahıslar karakoldaki ifadeleri sonrası adliyeye sevk edildi. Adliyede yapılan sorgulamalar sonrası 2’si tutuklanarak Muğla Açık Cezaevine gönderildi. Ekipler yaptıkları denetimlerde şüpheli bir araçta yaptıkları aramada A.A’nın üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca yakaladı, kişiye yasal işlem yapıldı.

Öte yandan 2021 yılının Ocak ayından beri yapılan trafik denetimlerinde,  11 bin 429 araç kontrol edildi. Yapılan denetimlerde 873 bin 591 lira ceza kesildi. Yine MOBESE uygulamalarında araçlar ve motosikletlerde, kırmızı ışık ihlali yapan, emniyet kemeri takmayan, seyir halinde cep telefonuyla konuşan sürücülere işlem yapılıp ceza kesildi.

Ayrıca bir kahvehanede kumar oynandığının tespit edilmesi üzerine kumar oynayan 9 kişiye kumar oynamak ve pandemi kurallarına uymadıkları için para cezası kesildi. Kahvehane 1 ay süreyle kapatıldı.  Öte yandan Yatağan Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekipleri, okul geçitleri ve okul önlerinde öğrencilerin güvenliği için denetimlerini artırdı.

MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.