Yatağan Orman İşletme’ye yeni müdür

Muğla Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütürken Yatağan Orman İşletme Müdürlüğüne İşletme Müdürü olarak atanan Mehmet İşçi, yeni görevine başladı.Yatağan Orman İşletme Müdürlüğündeki görevine...

Yatağan Orman İşletme’ye yeni müdür

Muğla Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütürken Yatağan Orman İşletme Müdürlüğüne İşletme Müdürü olarak atanan Mehmet İşçi, yeni görevine başladı.

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğündeki görevine başlayan İşçi’yi makamında ilk kutlamayı Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara yaptı. Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürüten B.Doğan Demir, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, Sındırgı İşletme Müdürlüğüne İşletme Müdürü olarak atanması dolaysıyla boşalan göreve Mehmet İşçi atandı.

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet İşçi 1967 yılında Aydın İli Çine İlçesinde doğdu. 1988 yılında K.T.Ü Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2 yıl sözleşmeli Mühendis olarak çalıştıktan sonra 1990 yılında yedek subay olarak askerlik görevini tamamladı.

Orman Genel Müdürlüğü emrinde kadrolu olarak 1991 yılında Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde Karınca düzü Orman İşletme Şefi olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla 1992-1995 yıları arasında Karpuzlu Orman İşletme Şefi, 1995-2004 arası Söke İşletme Şefi, 2004-2008 arası Karaçam ve Ağla Orman İşletme Şefliği görevlerinin ardından 2008-2013 arasında Köyceğiz Orman İşletme Müdürü, 2013-2014 arası Yılanlı Orman İşletme Müdürü olarak görev yaptı. 4 Ağustos 2014 tarihinde ise Yatağan Orman İşletme Müdürü olarak yeni görevine başladı.Mehmet İşçi evli ve 2 çocuk babası.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.