Yatağan MHP’nin yeni başkanı Kocabıyık

MHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde feshedilen MHP Yatağan Başkanlığı’nın kurucu yeni İlçe başkanlığına Yüksel Kocabıyık atandı.Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Merkezi tarafından Serkan Uzun yönetimindeki...

Yatağan MHP’nin yeni başkanı Kocabıyık

MHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde feshedilen MHP Yatağan Başkanlığı’nın kurucu yeni İlçe başkanlığına Yüksel Kocabıyık atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Merkezi tarafından Serkan Uzun yönetimindeki Yatağan Başkanlığının feshedilmesinin ardından kapatılan teşkilatın kurucu başkanlığına Yüksel Kocabıyık’ın atandığı açıklandı.

Kocabıyık, genel merkez tarafından ilçe başkanlığı görevine layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, bugüne kadar teşkilatlarının her kademesinde görev yapan herkese teşekkür etti.

Türkiye’nin ve Milliyetçi Hareket’in barış ve kardeşlik diline ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Kocabıyık; “Ülkücülerin 9 Işık doktrinlerinden en önemlileri şahsiyetçilik ve ahlakçılıktır. Ülkücüler, bu iki maddeye çok dikkat etmelidir. Ülkücü, sokağın etkisinde kalmamalıdır. Parti içerisinde dedikodu yaparak teşkilatımızı yıpratmaya çalışanların istifa etme erdemliliğini göstermesini bekliyorum” diye konuştu.

Kocabıyık, bu zamana kadar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi desteklemekten vazgeçmediğini aktararak; “14 yıldır AK Parti’ye yaptığı uyarılarda hiç haksız çıkmayan liderimiz Devlet Bahçeli, tüm ülkeye ve dünyaya liderliğini bir kez daha göstermiştir. Bu liderliği görmeyen siyasi amalara sözümüz yoktur” dedi.

Yüksel Kocabıyık başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Erdal Uygun, Adem Kocabıyık, Turan Bayar, Uğur Kurt, Özcan Küçük, Menderes Çomak, Turan Kocasarı, Osman Omak, Hasrettin Çakır, Mehmet Öztemiz, Mehmet Aksakal, Erdal Kocabıyık, Ramazan Binek, Ümit Bayar, Murat Çatalbaş.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.