Yatağan Kent Konseyi, önemli çalışmalar yapacak

Yatağan Kent Konseyi,  Yatağan Belediyesi Hacı Ömerler Kültür Evinde yaptığı istişare toplantısında ilçenin tarihi ve turistlik yerlerinin tanıtılması, ilçede üretilen zeytinyağı ve diğer ürünlerin tanıtılması,...

Yatağan Kent Konseyi, önemli çalışmalar yapacak

Yatağan Kent Konseyi,  Yatağan Belediyesi Hacı Ömerler Kültür Evinde yaptığı istişare toplantısında ilçenin tarihi ve turistlik yerlerinin tanıtılması, ilçede üretilen zeytinyağı ve diğer ürünlerin tanıtılması, üniversite binasının bir an evvel tamamlanması gibi önemli çalışmalara birlik beraberlik içinde çalışma kararı aldı.

Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan Başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkan Vekili Tarcan Oğuz, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve ilgili vatandaşlar katıldı.

Yatağan Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan burada yaptığı konuşmasında;  “Kent Konseyleri insanların bulunduğu ortamda temiz bir çevrede sağlıklı yaşaması için ve o yörenin kalkınması için çaba sarf eder. Bu gün toplanmamızın amacı Kaymakamlığımız, Belediyemiz, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlarla birlik beraberlik içinde  İlçenin tarihi ve turistlik yerlerinin tanıtılması İlçede üretilen zeytinyağı ve diğer ürünlerin tanıtılması,  üniversite binasının bir an evvel tamamlanması gibi neler yapabiliriz ayrıca sık -sık bu gibi toplantılarla bir araya gelmek için toplandık. Bu günkü tablo beni çok mutlu etti. Örneğin Yatağan Belediyesi Hacı Ömerler Kültür Evi gerçekten çok güzel olmuş burayı çok beğeniyorum. Ancak İlçemize yapılacak işlerde herkesin düşüncesini almalıyız yapılacak olan bir hatanın sonra telafisi çok zor oluyor. Bu iletişimimiz devam edecek ben birlik içinde çok önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkan Vekili Tarcan Oğuz ise; “Yatağan,  gerek tarihi doku gerekse doğal güzellikler açısından çok zengin. Öncelikle buralara geziler düzenleyip herkesin görmesi bilmesi lazım. Biz Belediye olarak her türlü katkıya hazırız.  Yatağan tam bir turizm cenneti olma yolunda ilerliyor’” şeklinde konuştu.

Toplantıda yapılan istişareler sonunda sık bir araya gelinmesi ve geziler düzenlenmesi kararı alındı.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.