Yatağan Kent Konseyi, Basın Komisyonu toplandı

Yatağan İlçesinde 2006 Yılından beri faaliyet gösteren Kent Konseyi’nin, Sakin Koşar, Mustafa Aktaş, Turgay Mutlu, Cavit Yıldırım ve Burak Alper Kuş’dan oluşan  Basın Komisyonu  geçtiğimiz günlerde oluşmuştu....

Yatağan Kent Konseyi, Basın Komisyonu toplandı

Yatağan İlçesinde 2006 Yılından beri faaliyet gösteren Kent Konseyi’nin, Sakin Koşar, Mustafa Aktaş, Turgay Mutlu, Cavit Yıldırım ve Burak Alper Kuş’dan oluşan  Basın Komisyonu  geçtiğimiz günlerde oluşmuştu. Yatağan Kent Konseyi Başkanı Av. Halil Arslan başkanlığında toplanan Basın Komisyonu, gündemi değerlendirdi,  halktan gelen talepleri Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan’a iletti. Toplantıda  bir çok konu gündeme geldi ancak konuların teker teker  gündeme alınıp Yatağan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesine sunulması basın yoluyla da  gündeme getirilmesi  görüş birliğini varıldı.

Yatağan Kent Konseyi Başkanı Av. Halil Arslan toplantıda yaptığı konuşmada; “İlçemizde Kent Konseyi 2006 Yılında kuruldu, Temmuz 2014 tarihinde Başkanlığa getirildim. Dokuz kişiden oluşan yürütme kurulumuz var. Konseyimiz, Kaymakamlık, daire amirleri, Belediye Başkanlığı, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, sendikalar, muhtarlar,özel ve tüzel kuruluşlar, basın mensupları gibi halkımızın tüm katmanlarından oluşmakta  içersinde çok sayıda komisyon oluşturmaktadır yerel yönetimlere tavsiye kararları sunmaktadır. Amacımız temiz bir çevrede  sağlıklı  yaşama hakkını ve halkın taleplerini dile getirmektir.  Bu toplantıda dile getirilen konular da teker teker ele alınıp ilgili kurumlara  tavsiye kararını sunacak ve basın yoluyla da duyurulacaktır”dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.