Yatağan Heyeti, Vali’den turizm için destek istedi

Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, beraberindeki heyetle Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşları ve belediye başkanlarının yönetimin dinamiği...

Yatağan Heyeti, Vali’den turizm için destek istedi

Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, beraberindeki heyetle Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşları ve belediye başkanlarının yönetimin dinamiği olduğunu söyleyen Vali Çiçek: “Yatağan gerek enerji gerekse doğal ve tarihi güzelliklere sahip çok değerli bir ilçemiz. İl geneli olarak turizm çeşitliliğini arttırarak turizm sezonunu uzatmayı hedefliyoruz. Muğla’da bu konuda çok fazla potansiyel var. Mesel, Yatağan’da antik kentler, tarihi camiler ve doğal yürüyüş yollarına sahibiz. Yapmamız gereken ortak akılla hareket ederek bu değerleri marka haline getirmek. Muğla’da inanç turizmini geliştirebiliriz. Bu konuda her dine ait inanç merkezlerimiz var.” ifadelerini kullandı

Yatağan’da doğalgazın verilmeye başlanmasına da değinen Vali Çiçek, doğalgazın ekonomik açıdan ve hava kirliliğini önlemesi yönüyle önemli olduğunu belirtti.

Yatağan Belediye Başkanı ise yaptığı açıklamada, Yatağanlılar adına Vali Çiçek’e yeni görevinde başarılar diledi.

Yatağan hakkında Vali Çiçek’e bilgi veren Işık, Yatağan’a fakülte açılması, Jeopark Projesi ve yürüyüş yollarının tamamlanması konusunda destek istedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.