YATAĞAN BELEDİYE KÜTÜPHANESİ KÜLTÜR BAKANLIĞINA DEVREDİLDİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Yatağan Belediye Başkanlığı arasında yapılan protokolle Yatağan Kütüphanesi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığına devir işlemi gerçekleştirildi.Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Yatağan Belediye...

YATAĞAN BELEDİYE KÜTÜPHANESİ KÜLTÜR BAKANLIĞINA DEVREDİLDİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Yatağan Belediye Başkanlığı arasında yapılan protokolle Yatağan Kütüphanesi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığına devir işlemi gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Yatağan Belediye Başkanlığı arasında yapılan protokolle Yatağan İlçesinde “Belediye Kütüphanesi” olarak hizmet veren kütüphanenin devri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl ve Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün devir protokolünü imzalamalarıyla gerçekleştirildi.

“ARTIK YATAĞAN’INDA BİR HALK KÜTÜPHANESİ VAR”

Devir işleminin gerçekleşmesinin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl şunları söyledi:

“25 yıl süre ile Bakanlığımıza tahsis edilen ‘Yatağan İlçe Halk Kütüphanesi’ adı ile hizmet verecek olan kütüphane için gerekli iş ve işlemlere başlanmıştır. Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz ile Kütüphane devri imza törenini gerçekleştirdik. Artık Yatağan’ında bir Halk Kütüphanesi var. Güzel bir Kütüphane devraldık. Bazı değişikliklerle tüm Yatağanlıların hizmetinde olacağız. Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz kütüphaneye çok iyi bakmış, bundan sonraki süreçte de Kütüphanemize destek olmaya devam edecekleri ifade ettiler. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim. Tüm Yatağan Halkına hayırlı olmasını temenni ederim.”

Bu haber toplam 218 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.