Yatağan, Ata’sını andı

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 77. Yıldönümünde Yatağan ilçesindeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle anıldı. Bu yıl ki törenlerde teknik arıza dolaysala sirenler...

Yatağan, Ata’sını andı

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 77. Yıldönümünde Yatağan ilçesindeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle anıldı. Bu yıl ki törenlerde teknik arıza dolaysala sirenler geç 5 dakika geç çaldı.

Tüm yurtta olduğu gibi Yatağan ilçesinde de Atatürk’ün ölümünün 77. Yıldönümü nedeniyle anma etkinliği düzenlendi. Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Garnizon Komutanı Engin Ocak daire amirleri STK temsilcileri, öğrenciler ve halkın katıldığı törende Saat09.05’ta saygı duruşunda bulunuldu, ancak sirenler çalmadı.

Belediye hoparlörlerinden çalması gereken sirenler çalmayınca tören alanında bulunan diğer araçlar da siren çalmadı. Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, gazetecilerin sirenlerin çalmadığı yönündeki sorulara teknik bir arıza yaşandığını söylemesi üzerine saat:09.10’da sirenler çaldı.

Yatağan’daki etkinlik saat 09,30 belediye sinema salonunda devam etti.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.