YATAĞAN ALTINOLUK ŞAKÜTERİ2. ŞUBESİNİ AÇTI

Yatağan yeni mahalle Cumhuriyet Caddesi Üzerinde dört yıldır faaliyetini sürdüren Altınoluk Şarküteri, ikinci şubesini,  Cumhuriyet Mahallesi Atatürk caddesi üzerinde açarak faaliyete geçirdi.Yatağan yeni mahalle Cumhuriyet...

YATAĞAN ALTINOLUK ŞAKÜTERİ2. ŞUBESİNİ AÇTI

Yatağan yeni mahalle Cumhuriyet Caddesi Üzerinde dört yıldır faaliyetini sürdüren Altınoluk Şarküteri, ikinci şubesini,  Cumhuriyet Mahallesi Atatürk caddesi üzerinde açarak faaliyete geçirdi.

Yatağan yeni mahalle Cumhuriyet Caddesi Üzerinde dört yıldır, et, süt, tavuk, sebze türleri, organik ürünler gibi çeşitleriyle faaliyetini sürdüren Altınoluk Şarküteri, ikinci şubesini,  Cumhuriyet Mahallesi Atatürk caddesi üzerinde açarak faaliyete geçirdi.

İşletmeci Emre Kartop, ‘Yatağan yeni mahalle Cumhuriyet Caddesi Üzerinde dört yıldır, halkımıza hizmet veriyoruz. İlçenin her mahallesinden müşterilerimiz var. Müşterilerimize daha kolay daha iyi, daha geniş ortamda hizmet vermek için 2. Şubemizi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk caddesi üzerinde açarak faaliyete geçirdik. Müşterilerimize ve kendimize Yatağan’a hayırlı olsun’ dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.