YARALI KÖPEĞİ KAMYONETE FIRLATMIŞ

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan köpek, uzun süre yol kenarında yardım bekledi.Önceki gün akşam saat 20.15 sıralarında Söke’den Milas istikametine seyreden Songül Gedikli yönetimindeki 48...

YARALI KÖPEĞİ KAMYONETE FIRLATMIŞ

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan köpek, uzun süre yol kenarında yardım bekledi.

Önceki gün akşam saat 20.15 sıralarında Söke’den Milas istikametine seyreden Songül Gedikli yönetimindeki 48 ES 130 plakalı otomobil, ilçe girişine yakın bir yerde yolun karşısına geçmek isteyen sokak köpeğine çarptı. Kazada otomobildeki yaşlı bir kadın fenalık geçirirken, yol kenarına savrulan köpek yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri fenalık geçiren yaşlı kadına müdahale etti. Bu arada polis memurları Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü arayarak köpeğin kurtarılması için yardım istedi. Yaralı köpeği çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Zabıta ve hayvan barınağı veterinerine açılan telefonların ardından olay yerine köpek yakalamada kullanılan bir kamyonet gönderildi. Olay yerine gelen barınakta görevli bir personelin yaralı köpeği sırtından tutup kamyonete atması ise hayvanseverlerin içini sızlattı.

Olayın ardından açıklama yapan hayvan barınağında görevli Veteriner Hekim Fatih Yalçın, ihbarı aldıktan sonra hemen barınağa geçtiğini, yaralı köpekte iç kanama tespit edildiğini söyledi. Köpeğin barınağa getirilmesinde yanlış bir uygulama olmadığını iddia eden Yalçın, yapılan müdahalelere rağmen köpeği kurtaramadıklarını bildirdi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.