Yanal tatil için Bodrum’u seçti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının tamamlanmasının ardından Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatile çıktı.Bodrum’da tatil yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ilk olarak Bodrum...

Yanal tatil için Bodrum’u seçti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının tamamlanmasının ardından Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatile çıktı.

Bodrum’da tatil yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ilk olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti. 2013-2014 sezonunun ilk yarısını 13 galibiyetle en yakın rakibinin 8 puan önünde tamamlayan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Yanal, futbolla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret eden Yanal, gazetecilerin futbol ile ilgili sorularına, "İstirahatteyim, futbol konuşmak istemiyorum" cevabını verdi.

Bodrum’da tatilde olduğunu belirten Yanal, "Bodrum’a sık sık gelirim. Başkanı da her zaman ziyaret ederim. Bugün de başkanın yanına geldik, çay içtik ve sohbet ettik. Bodrum güzel, tatil yapıyoruz. Biraz dinlendikten sonra çalışacağız. Transferlerle ilgili ise şu anda bir şey yok" dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.