Yakalanan teröristler itiraf etti, diğerleri etkisiz hale getirildi

Köyceğiz’de güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonun dün Seydikemer’de yakalanan teröristlerin ifadeleri sonrası gerçekleştiği öğrenildiSeydikemer ve Köyceğiz ilçelerinde iki günde 7 PKK’lı terörist...

Yakalanan teröristler itiraf etti, diğerleri etkisiz hale getirildi

Köyceğiz’de güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonun dün Seydikemer’de yakalanan teröristlerin ifadeleri sonrası gerçekleştiği öğrenildi

Seydikemer ve Köyceğiz ilçelerinde iki günde 7 PKK’lı terörist sağ ele geçirilirken, 5 terörist de etkisiz hale getirildi. Köyceğiz operasyonu Seydikemer’de sağ ele geçirilen teröristlerin ifadeleri doğrultusunda gerçekleştirildiği öğrenildi.

Seydikemer ilçesinde güvenlik güçleri tarafından dün gerçekleştirilen operasyon 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, soruşturmanın genişletilmesinin ardından 3 kişi daha yardım ve yataklık ettikleri için gözaltına alınmıştı. Teröristlerin yapılan sorgulamalarında Köyceğiz Toparlar Mahallesi üst bölgelerindeki ormanlık alanda PKK terör örgütü mensuplarının bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Alının bilgiler sonrası güvenlik güçleri belirlenen adreslere operasyon gerçekleştirdiği öğrenildi.

Muğla’daki operasyonların İstihbarat Daire Başkanlığı koordinesinde yapıldığı öğrenilirken, Muğla, Antalya ve Mersin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ekipleri ile Muğla İl Jandarma Komutanlığı Zıpkın Komando Birliği ekipleri operasyonlarda görev alıyor.

Muğla’da etkisiz hale getirilen ve yakalanan PKK’lı teröristlerin Karadeniz’deki gibi bir yapılanma içerisinde olma çabalarının olduğu öğrenildi.(İHA)

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.