Yağışlara karşı Tahliye Kanalı önlemi

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Bozyer ve Günlüce Mahallelerindeki yağmur suyu tahliye kanalı açma (beton büz) ve yol tesviye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların en kısa zaman da...

Yağışlara karşı Tahliye Kanalı önlemi

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Bozyer ve Günlüce Mahallelerindeki yağmur suyu tahliye kanalı açma (beton büz) ve yol tesviye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların en kısa zaman da tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kırsal mahallelerimizdeki hizmet hamlesine tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu anlamda, Bozyer Mahallemizde yol tesviye çalışması yapıyor, beton büz yerleştiriyoruz. Buradaki yolumuzda kışın yağan aşırı yağışlar nedeniyle, su birikintileri oluşuyordu. Bu durum araç ve yaya trafiğini olumsuz etkiliyordu. Şuan bu yolumuza beton büz yerleştiriyoruz. Aynı zamanda Günlüce Mahallemizde, su tahliye kanalı çalışmaları yapıyoruz. Günlüce Mahallemizde mezarlığa giden yol ile Bozyer Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda da yol tesviye çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalarımız sayesinde vatandaşlarımız kabir ziyaretlerini daha iyi ve sağlıklı bir ortamda yapabilecekler. Yağmur suyu tahliye kanalı açtığımız yollarda, daha konforlu ve daha kullanışlı hale geldi” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.