Yabancı öğrencilerin karne sevinci

Fethiye ilçesindeki yabancı uyruklu öğrencilerde karnelerini aldıktan sonra sevinci velileriyle paylaştı.Fethiye’de yabancı uyruklu öğrencilerin yoğun olduğu okullardan Ölüdeniz İlkokulu ve Ortaokulunda da karne sevinci yaşandı....

Yabancı öğrencilerin karne sevinci

Fethiye ilçesindeki yabancı uyruklu öğrencilerde karnelerini aldıktan sonra sevinci velileriyle paylaştı.

Fethiye’de yabancı uyruklu öğrencilerin yoğun olduğu okullardan Ölüdeniz İlkokulu ve Ortaokulunda da karne sevinci yaşandı. Ölüdeniz İlkokulu ve Ortaokulunda okul müdürü Mustafa Ayan ve öğretmenler karnelerini öğrencilere bir, bir dağıtırken yabancı uyruklu öğrencilerde karneye kavuşunca büyük sevinç yaşadı.Çoğunluğu İngiliz,Kazakistan,Hollanda,Rusya ve diğer ülkelerden olan annesi yabancı ,Babası Türk uyruklu 30 öğrenci karnelerini aldı.İngiliz uyruklu Popy Granger ve Finlaly Granger isimli öğrencilerde karnelerini alırken karnelerinin ilk yarı notlarının güzel olması velileri sevindirdi.Okul Müdürü Mustafa Ayan 210 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü okulda yabancı uyruklu 30 öğrencinin bulunduğunu, okula oldukça iyi uyum sağladıklarını söyledi.

Yabancı uyruklu öğrencilerde okulu ve öğretmenleri çok sevdiklerini belirterek, "Karne notlarımız güzel.Tatilde Antalya’ya gideceğiz, gezeceğiz ve kitap okuyacağız" diye konuştular.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.