Vospark açıldı

Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla Bodrum Vosvos Dayanışma Derneği (BODVOSDER) tarafından Gümbet Dolgu Alanı’nda Vospark açıldı. Açılışa Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon...

Vospark açıldı

Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla Bodrum Vosvos Dayanışma Derneği (BODVOSDER) tarafından Gümbet Dolgu Alanı’nda Vospark açıldı. Açılışa Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Bodrum Vosvos Derneği (BODVOSDER) Başkanı Ayşe Didem Pekdemir, “ BODVOSDER olarak bizler dil, din, ırk ayrımı yapmadan üzerimize düşen sosyal sorumluluklarımızı projelendirip, doğru yerde, doğru zamanda ve de doğru şekilde sevgi ve barış için kullanmayı kendimize hedef seçtik. Bizim en önem verdiğimiz projemiz Vosvos görünümlü akülü tekerlekli sandalye olan ‘Özgürvos’dur. Amacımız, sakat kalmış çocuklarımızın başına gelmiş bu talihsiz olayın hayal kırıklığını bir nebze olsun hafifletmek, yüzlerinde ve yüreklerine bir parça mutluluk verebilmektir. Bu projede bizi destekleyen Sayın Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere dernek üyelerimize ve siz dostlarımıza teşekkür ederiz. Bugün burada açılışını yaptığımız Vospark, Vosvos sevenler ile otomobil sporuna gönül vermiş herkesi bir araya getirecek, sanat, eğlence ve sportif faaliyetler, bilgi paylaşımları, çeşitli organizasyonlar yer alacaktır. Vospark’ta stantlarda çeşitli hediyelik eşya satışı da yapılacaktır. Buradaki bütün etkinlikler ve satışlar Özgürvos içindir” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, mücadele etme ruhu kaybedilmediği sürece başarının hep olacağını belirterek, “Bu kulüp de böyle bir şey. Hiçbir zaman mücadele ruhunu yitirmediler, kapımızda beklediler. Milli ve dini bayramlarımız olsun birçok özel günde hep beraber bize destek verdiler. Özellikle laik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’e inançlarıyla Bodrumumuza çok güzel birlik beraberlik ruhunu aşıladılar, herkesi kucakladılar. Bu güzel projede bize sadece onlara destek vermek düştü. Ben de klasikçi bir Belediye Başkanınız olarak biri 1956 diğeri 1974 model otomobilleri hala büyük keyif alarak kullanıyorum. Bu güzel Volkswagenlerimizin burada sergilenmesi, çocuklarımıza klasik otomobillere düşkünlüğü aşılar, birçok şeye örnek olur. Bu güzel parkın herkese hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra Vospark’ı gezen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon çeşitli model ve görünümlü Volkswagenleri inceledi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.