Voleybolculardan Kocadon’a ziyaret

Bodrum’da düzenlenen grup maçlarında Bodrum ilçe birinciliğinin ardından Muğla il ikincisi olarak Türkiye finallerine katılan Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi A Genç Kız Voleybol Takımı sporcuları, kupaları ile birlikte...

Voleybolculardan Kocadon’a ziyaret

Bodrum’da düzenlenen grup maçlarında Bodrum ilçe birinciliğinin ardından Muğla il ikincisi olarak Türkiye finallerine katılan Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi A Genç Kız Voleybol Takımı sporcuları, kupaları ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Ziyarette sporculara; Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Zeki Saçar, okulun beden eğitimi öğretmeni Seyhan Soyken ile takım antrenörü Taner An eşlik etti. 3 yıl önce kurulan, 16 – 18 yaşları arasındaki kız voleybolculardan oluşan Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi A Genç Kız Voleybol Takımı, geçtiğimiz yıl düzenlenen Bodrum grup maçlarından yine birincilikle ayrılmıştı.

Genç sporcuları tebrik eden Başkan Kocadon; “Sizleri tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Siz yeter ki başarılı olun, bizler sizlere elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Sonuçta Bodrum’dan, Muğla’dan çıkmak bile büyük başarı. Belki bir gün ileride sizler de bir belediye başkanı olabilirsiniz, neden olmasın? Bizler de sizler gibi okul sıralarında oturduk, bizler de okulumuzun futbol takımlarında oynayarak geldik bu günlere. Yeter ki hiçbir zaman mücadeleci ruhunuzu yitirmeyin.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.