Veteran Güreşçinin hedefi dünya şampiyonluğu

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 24-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 35 Yaş Üstü Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda 76 kg’da mücadele edecek Erkan Uysal, Milas Belediye Başkan Vekili Murat Yazar’ı...

Veteran Güreşçinin hedefi dünya şampiyonluğu

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 24-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 35 Yaş Üstü Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda 76 kg’da mücadele edecek Erkan Uysal, Milas Belediye Başkan Vekili Murat Yazar’ı makamında ziyaret etti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın turnuvaya katılması için kendisine büyük destek verdiğini ifade eden milli Güreşçi Erkan Uysal, Milas’ın yanı sıra Türkiye’yi de temsil etmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Geçtiğimiz yıl Bosna Hersek’in Sarajevo kentinde 1-6 Ekim tarihleri arasında yapılan turnuvaya da katıldığını ve çeyrek final maçında elendiğini ifade eden Uysal, “Bu yıl daha iyi çalıştım ve farklı bir kiloda turnuvaya katılacağım. Hedefim geçen yıl elde ettiğim çeyrek final başarısını daha da ileriye götürmek. Turnuva için bana destek olan Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.