Vekillerden, Kocadon’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bodrum'a gelen CHP’li milletvekilleri,...

Vekillerden, Kocadon’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bodrum'a gelen CHP’li milletvekilleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u da ziyaret ederek gündemdeki konuları değerlendirdi. Ortakent-Yahşi’de yer alan Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan’a; CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, partililer ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Başkan Kocadon ile gündeme ilişkin konuları değerlendirerek turizm sezonu hakkında istişare anlamında görüşmelerde bulunan milletvekillerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kocadon, ayrıca belediye tarafından ilçe genelinde süren ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de bilgi paylaşımında bulundu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.