Vatandaşlardan Siyah Bayrak tepkisi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde teknede yaşayan bir vatandaşın siyah bir bezin üzerine yazdığı yeşil renkteki Arapça yazılar vatandaşların tepkisine neden oldu. Bodrum Torba koyunda denizin üzerine yaptığı evde yaşanan...

Vatandaşlardan Siyah Bayrak tepkisi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde teknede yaşayan bir vatandaşın siyah bir bezin üzerine yazdığı yeşil renkteki Arapça yazılar vatandaşların tepkisine neden oldu. Bodrum Torba koyunda denizin üzerine yaptığı evde yaşanan Oktay Yıldız, baraka evinin üzerine siyah bezle yazdığı Arapça "Allah Birdir ve Hz. Muhammed Onun Elçisidir. Ona Biat Ediniz" yazısı vatandaşlar tarafında tepki çekti. IŞİD (Irak ve Şam İslam Devleti) bayrağına benzer olduğunu iddia eden vatandaşlar bayrağı indirmesini istedi.

Vatandaşların tepkisine maruz kalan Yıldız, barakanın evi olduğunu söyleyerek “ben bu bayrağı hakkımı aramak için bir buçuk günde diktim. Bir demir testeresi bulursam kesip indireceğim bayrağı. Ben bana gösterilen tepkileri on aydır çekiyorum. Ben bunlara bir şey demiyorum ama bende hakkım için yaşıyorum. Benim adresim burası ben burada yaşıyorum devlet bana nasıl ulaşacak. Bana devlet çık git diyor ama ben bu barakada yaşıyorum”dedi.

Vatandaşların tepkisi üzerine bayrağı indireceğini söyleyen Yıldız daha sonra teknesine binerek barakasından uzaklaştı.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.